Home » » ImagineIndia Barcelona 2 al 29 de Desembre 2011

ImagineIndia Barcelona 2 al 29 de Desembre 2011

ImagineIndia Barcelona 2 al 29 de Desembre 2011 - 5th Film Festival Barcelona
ImagineIndia Film Festival Barcelona celebra aquest any la seva 4a. edició. Es seleccionaran els millors films projectats en la 10a edició d'ImagineIndia International Film Festival a Madrid afegint-se a les mateixes algunes produccions de les edicions anteriors.
 
Les tres edicions anteriors a Barcelona han estat tot un èxit i seguim amb la mateixa il·lusió de poder donar a conèixer les grans pel·lícules que no arriben a les pantalles, i mostrar la cara menys coneguda de la cinematografia índia.
 
El cinema indi està experimentant un gran canvi i cada vegada hi ha més pel·lícules que destaquen pels seus plantejaments, tractar temes polèmics a la societat índia, com són els maltractaments a la dona, maltractament infantil, el terrorisme, les màfies o simplement per ser diferents de la majoria dels films de Bollywood, lluny del glamour, números musicals i repart de luxe. Els directors com Anurag Kashyap, Ram Gopal Varma, Dr Biju, Ananth Mahadevan, Nandita Das, Mani Ratnam, etc ... han estat presents en ImagineIndia amb els seus millors treballs trencant els tòpics, amb una dinàmica més contemporània que el propi occident, immers en una llarga confusió.
 
La inauguració del festival serà el dia 2 de desembre i continua fins el 29 de desembre, a La Filmoteca de Catalunya, amb la presència a la Inauguració de Abdur Rahim Qazi (Director d'ImagineIndia), Raman Deep (Director d'ImagineIndia Barcelona), Rafael Carrasco (Asian Films), Octavi Martí (director Adjunt Filmoteca) etc.
 
A més de l'exhibició de les pel·lícules hi haurà nombroses activitats paral·leles relacionades amb la cultura índia que faran de l'esdeveniment una cosa única.
 
Organitzat per: ImagineIndia i Asian Films
Patrocinadors: Moritz, Mayura, SOGO
Col·laboradors: Universitat de Barcelona, Universitat Politècnica de Catalunya, Coordinadora de Festivales de Cine i Video de Catalunya, Carnet Jove.
08/11/2011 comentaris (0)